FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Steven Berghuis laat zich uit over zijn toekomst’

Afgelopen zomer bleef Steven Berghuis Feyenoord trouw maar maakte het wel een transferafspraak met de club. Maar het is nog maar de vraag of de aanvoerder hier gebruik van gaat maken.

Aan de NOS laat de Feyenoord-aanvoerder weten: “Ik weet het zelf echt niet. Ik heb altijd gezegd dat ik wel de ambitie heb om nog een keer een stap te maken, maar dan moet het hele plaatje wel kloppen.”

“Op dit moment denk ik daar zeker niet over na. Alles ligt stil en ik vind het al moeilijk om een maand vooruit te kijken. Iedereen kent mijn verhaal wel. Ik ben heel erg blij bij Feyenoord en ook met mijn rol en aanvoerderschap. Dus ik zie het wel”, aldus Berghuis.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *