FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘KNVB presenteert plan voor hervatting van de Eredivisie’

Per 1 september is het betaalde voetbal in Nederland weer toegestaan. De Eredivisie dreigt alleen wel voorrang te moeten verlenen aan interlandvoetbal.

De Volkskrant bericht: “Eventuele steun is alleen bedoeld om de gevolgen van de coronacrisis te kunnen trotseren, niet om wanbeleid te verdoezelen. De KNVB hoopt na 1 september weer te voetballen, waarbij het nog volstrekt onzeker is wanneer publiek weer welkom is in de stadions.”

“De clubs proberen oplossingen te zoeken voor de nieuwe realiteit. Zo wil het voetbal dat wedstrijden zonder publiek niet meer vallen onder evenementen waarvoor een vergunning nodig is. Dat zou kunnen betekenen dat (oefen)wedstrijden voor 1 september al mogelijk zijn, nodig ook als voorbereiding op interlands begin september. De competitie zou dan kort na die wedstrijden kunnen beginnen”, zo voegt de krant toe.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *