FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Real Betis meldt overlijden van voormalig Feyenoorder’

De Hongaarse voormalige spits Atilla Ladinsky is op 70-jarige leeftijd overleden. Dit meldt de Spaanse club Real Betis Sevilla op haar website.

De aanvaller was in 1971 de opvolger van Ove Kindvall, wat voor hem bepaald geen eenvoudige taak was. Ladinsky had het in de twee jaar bij Feyenoord lastig en kwam niet verder dan 25 duels in de hoofdmacht. Daarin maakte hij 10 doelpunten.

In 1973 vertrok Ladinsky uit de Kuip voor een avontuur bij Anderlecht. Vervolgens speelde hij nog voor Real Betis, Kortrijk, Valenciennes en Toulouse, waarna hij het voor gezien hield. Ladinsky overleed donderdag in de hoofdstad Boedepest.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *