‘Topclubs melden zich massaal in de Kuip voor Feyenoord-speler’

Feyenoord-jeugdspeler Lamare Bogarde is erg gewild bij de grote clubs in Europa. Deze zomer zou hij al een overstap kunnen gaan maken naar één van deze clubs.

Volgens het medium Football Insider heeft het Engelse Chelsea op dit moment de beste papieren om de piepjonge middenvelder in te lijven. Laten de Blues echter een steek vallen, dan staan Tottenham Hotspur, Borussia Dortmund, Schalke 04, Juventus en AC Milan klaar om de trekker over te halen.

Eerder werd het neefje van oud-Oranje-international Winston Bogarde al aan het TSG 1899 Hoffenheim van de Nederlandse coach Alfred Schreuder gelinkt, de club waar zijn broer Melayro Bogarde actief is. Die transfer ging om onduidelijke reden niet door, maar het toptalent hoeft dus duidelijk niet te wanhopen. In De Kuip hoopt men natuurlijk dat Bogarde zijn eerste stapjes als profvoetballer in Rotterdam wil zetten, maar de lokroep van de bovengenoemde geïnteresseerden is serieus en behoorlijk moeilijk te weerstaan.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!