‘Orkun Kocu voor 7 miljoen op te halen bij Feyenoord’

Volgens de Engelse media kunnen clubs Orkun Kocu bij Feyenoord ophalen voor slechts zeven miljoen euro. Eerder werd deze som nog geschat op het dubbele maar vanwege de coronacrisis is dit aangepast.

De som is nogal apart te noemen want Kokcu heeft nog een contract tot medio 2023 in Rotterdam en daardoor kan TD Frank Arnesen zelf beslissen hoeveel hij wilt vangen voor de middenvelder.

Clubwatcher Martijn Krabbendam van Voetbal International vertelde twee weken geleden over de toekomst van Kökcü: “Deze jongen wil niet opeens miljoenen verdienen, maar hij is nu basisspeler en dat verandert toch je status: in de kleedkamer, op het veld, maar ook contractueel. Kökcü heeft nog een contract tot 2023, maar de salariëring staat niet in verhouding tot wat sommige andere spelers bij Feyenoord verdienen. Ook een aantal jongens die op de bank zitten, verdienen al meer.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!