FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dirk Kuyt hoofdtrainer van Turkse grootmacht’

Dirk Kuyt weigerde een aanbieding van Feyenoord om komend seizoen de belofte te trainen omdat hij zijn horizon wilde verbreden. En de kans zit er in dat hij dit in Turkije gaat doen. Fenerbahce zou namelijk overwegen om hem aan te stellen als hoofdtrainer.

Voorzitter Ali Koç van de topclub uit Istanbul wil na afloop van de Ramadan (volgende week vrijdag) een nieuwe trainer aanstellen en volgens het medium Fotospor is Kuyt momenteel zijn eerste keuze. Het zou dan de bedoeling zijn dat de Katwijker zich dit seizoen nog bewijst in de Süper Lig, waarna hij een vaste aanstelling krijgt in het Şükrü Saracoğlustadion.

Eigenlijk was het dus de bedoeling dat Mr. Duracell een reisje langs verschillende (trainings)velden zou maken om zijn trainerskwaliteiten bij te spijkeren. Oefenmeester Dick Advocaat van Feyenoord liet hier eerder over weten: “Hij wil nu zijn horizon verbreden, zo heb ik begrepen. Hij wil naar Fener, naar Liverpool en het is voor hem een ideale mogelijkheid om dingen buiten de club te zien. Ik vind, als je zoiets kunt veroorloven, dat het een goede keuze is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *