‘Dick Advocaat krijgt wederom transferteleurstelling te verwerken’

Dick Advocaat ziet het wel zitten om Jeremain Lens naar Feyenoord te halen maar de speler zelf blijft daar helemaal geen trek in te hebben. Dit weet het Turkse medium Fotomac te melden.

En dat heeft enkel en alleen met geld te maken. In de Vodafone Arena verdient de oud-speler van PSV en AZ namelijk 2,2 miljoen euro op jaarbasis, en de nummer drie van de Eredivisie kan hem dat gewoonweg niet betalen. Feyenoord wordt behoorlijk hard geraakt door de coronacrisis en moet hier en daar wat beknibbelen, maar ook in een situatie zonder het virus was het loon van Lens een brug te ver geweest voor de Rotterdammers.

De vleugelspits vertelde onlangs nog over een mogelijke transfer naar De Kuip: “Het enige wat ik daarover kan zeggen is dat ik nog een tweejarig contract heb en de nodige minuten maak bij Besiktas. Ik hoef niet per se weg.” In de winterstop liet Advocaat zich al uit over de mogelijke komst van Lens: “Ik heb wel met hem gesproken. In eerste instantie wilde hij het liefst bij Besiktas blijven. Hij heeft nog een contract voor tweeënhalf jaar. Wij komen wel aan iemand.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!