FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Peter Bosz gaat Ronald Koeman opvolgen als bondscoach’

Ronald Koeman hoopt nog altijd de toekomt te werken bij FC Barcelona. En mocht het zover komen dan komt zijn vacature vrij. Volgens journalist Valentijn Driessen gaat de KNVB dan proberen om Peter Bosz te strikken.

Op dit moment is Bosz nog hoofdtrainer van Bayer Leverkusen. In de voetbalpodcast van De Telegraaf vertelt Driessen: “Ik denk dat hij eerder naar Nederland terugkomt voor het Nederlands elftal dan voor een club. Hij heeft ook aangegeven dolgraag ooit het Nederlands elftal te willen doen.”

“Dadelijk heeft hij Ajax gedaan, in verschillende buitenlanden gewerkt, heeft een Duitse topclub gedaan en hij heeft wel zoveel bagage inmiddels. Ook als speler heeft hij aan de top gespeeld”, aldus Driessen. “Ik denk wel dat Bosz een van de kandidaten is om Koeman op te volgen als hij te zijner tijd in 2021 eventueel alsnog naar FC Barcelona gaat.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *