‘Dirk Kuyt opent gesprekken met Fenerbahce over hoofdtrainerschap’

Volgens journalist Manu Lonjon zou de Turkse grootmacht Fenerbahce de gesprekken zijn gestart met het management van Dirk Kuyt. Ze zien in hem de nieuwe hoofdtrainer.

Kuyt was afgelopen seizoen werkzaam als jeugdtrainer van Feyenoord. De oud-international had eigenlijk promotie moeten maken, maar enige tijd geleden besloot hij af te zien van dat aanbod om bij meer clubs in de keuken te kijken. Voor de functie van hoofdtrainer bij Fenerbahçe zou hij de club nu echter definitief verlaten.

Voor Feyenoord is dit een gigantische tegenvaller. In De Kuip werd hij namelijk gezien als de potentiële opvolger van Advocaat, die normaliter afzwaait in 2021.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!