FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘ADO den Haag wil spelers van Ajax, PSV en Feyenoord overnemen’

Martin Jol heeft weer een technische functie bij ADO Den Haag. Hij moet het technische beleid gaan leiden bij de Hagenaars. “Ik leid het technisch hart”, legt Jol uit aan De Telegraaf.

“Je kan ervoor weglopen, want het is trekken aan drie dode paarden tegelijk hier in Den Haag; aan de andere kant ben ik zo ook ooit binnengestapt als trainer bij Roda JC en later RKC. Dat ging me indertijd goed af en daar vertrouw ik op.”

Jol ziet in ADO nog geen stabiele Eredivisie-club. Dat wil hij veranderen, misschien wel met behulp van de topclubs. “Eerst overleven. Daarvoor zullen we ons inventief moeten bewegen op de spelersmarkt. Bijvoorbeeld jonge jongens halen aan de onderkant bij Ajax, PSV, Feyenoord of met onze contacten zulke spelers weghalen bij Italiaanse clubs. Dan weet je dat het altijd goed komt en kan je je eigen kapitaal maken. Zo heb ik het voor ogen.”

Overigens huurde ADO afgelopen seizoen Luuk Koopmans (PSV) en Crysencio Summerville (Feyenoord) al. Eerstgenoemde komt definitief naar ADO, waar laatstgenoemde terugkeert.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *