FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Orkun Kokcu gaat Feyenoord verruilen voor Arsenal’

Feyenoord lijkt deze zomer een recordtransfer te gaan maken. Volgens het Spaanse medium El Mundo Deportivo gaat Orkun Kokcu namelijk Feyenoord verruilen voor Arsenal.

De transfer zou al in de steigers staan en voor een recordbedrag van minstens twintig miljoen euro zou Feyenoord daar officieel groen licht voor geven. Dat geeft de Kuipbewoners ook weer ruimte om de transfermarkt op te gaan.

Feyenoord-trainer Dick Advocaat bevestigde begin maart al de interesse uit Londen. Feyenoord probeerde zijn contract nog wel te verlengen, maar een verschil tussen vraag en aanbod zou een ‘nee’ hebben opgeleverd. Nu kiest Kökcü dus voor de ‘Gunners’.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *