FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord-speler: “Mensen riepen zelfs dat ik drugs had gebruikt”

Een half jaar terug kwam er een filmpje van Rick Karsdorp online waarin leek dat hij onder de invloed was. Hij raakte hierdoor flink in opspraak. “Mensen zien mij nooit meer in de stad, maar toen was de winterstop aangebroken, was het vakantie en kon het wel”, vertelt de verdediger.

“Dat verhaal wil ik liever niet groter maken dan het is. Maar laat ik er dit over zeggen: na de laatste wedstrijd van 2019, die wij wonnen van FC Utrecht, zijn we met een paar spelers gezellig op stap gegaan”, zegt Karsdorp in het Algemeen Dagblad. “Ik had gedronken, dat klopt. Iemand die ik die dag voor de allereerste keer ontmoette, heeft mij gefilmd en dat filmpje doorgestuurd. En blijkbaar vond iemand het ook nog nodig om het op internet te plaatsen. Dat werd opeens een item. Mensen riepen zelfs dat ik drugs had gebruikt. Geloof me, ik ben niet trots op dat filmpje. Maar iedereen die mij kent, weet dat ik nooit aan die rotzooi zal beginnen. Nooit.”

Volgens het AD blijft de terugkeer van Karsdorp niet bij Feyenoord. Hij is te duur om definitief over te nemen van AS Roma. “Ik heb nog twee jaar te gaan bij AS Roma. We zien wel wat er gebeurt komende zomer. Ik zou het nog weleens willen proberen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *