‘Renato Tapia vertrekt naar Spanje of Engeland

Renato Tapia gaat Feyenoord transfervrij verlaten en hij zet zijn carriere waarschijnlijk voort in Engeland of Spanje. De Peruviaan werd gelinkt aan Boca Juniors (Argentinië) en Cruz Azul (Mexico), maar zijn voorkeur gaat uit naar een langer verblijf in Europa.

Bij voorkeur in een grote competitie, waardoor ook Schotse clubs als Celtic en Rangers FC dreigen af te vallen.

Van de Feyenoord-bank naar een Europese topcompetitie verhuizen lijkt ambitieus, maar niet wereldvreemd. Er is namelijk interesse uit die richting. Verschillende Spaanse clubs zouden de Peruviaan in de gaten houden, zo weet Transfer20. Real Betis en Villarreal zouden interesse hebben, al is dat (nog) niet concreet.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!