FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord troeft Ajax af in strijd om Chidera Ejuke’

Volgens de Nigeriaanse media heeft Feyenoord de beste papieren om Chidera Ejuke over te nemen van SC Heerenveen. Ze hebben namelijk al geïnformeerd bij het management van Ejuke, waar Ajax überhaupt nog niets van zich liet horen.

Wel zouden beide Eredivisie-topclubs de prestaties van de Nigeriaanse dribbelaar in de gaten houden voor volgend seizoen of de nabije toekomst. Ook is Feyenoord al concreet op zoek naar een linksbuiten.

Op dit moment zal Ajax noch Feyenoord toehappen. Door de coronacrisis kunnen beide clubs zich eigenlijk geen miljoenenaankopen permitteren op dit moment. Heerenveen betaalde zelf al twee miljoen euro voor de aanvaller, die zodoende voor een fors hoger bedrag in de markt zal worden gezet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *