FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Clubicoon gaat in 2021 Dick Advocaat opvolgen bij Feyenoord’

Feyenoord weet al wie Dick Advocaat in 2021 moet gaan opvolgen als trainer van Feyenoord. Dit moet namelijk Dirk Kuyt worden.

Het Algemeen Dagblad schrijft: “Het vertrek van Said Bakkati bij Feyenoord betekent niet dat Dirk Kuyt komend seizoen zal toetreden tot de technische staf van de Rotterdammers. Kuyt zal de vacature volgens technisch directeur Frank Arnesen én zijn zaakwaarnemer Rob Jansen komend seizoen niet invullen in de Kuip.”

Het AD vervolgt “De voormalig international wil vasthouden aan het plan om na twee jaar te hebben gefungeerd als jeugdtrainer de komende maanden veel rond te gaan kijken binnen Feyenoord én bij de clubs over de grens. Bovendien zal de voormalig speler, die inmiddels over het allerhoogste trainersdiploma beschikt, nauw gaan samenwerken met technisch directeur Arnesen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *