FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Frenkie de Jong tipt Barca over Feyenoorder en twee Ajax-spelers’

Frenkie de Jong heeft zijn club FC Barcelona enkele tips gegeven over nieuwe aanwinsten. Zo ziet hij het zitten in een Feyenoorder en twee Ajacieden. Dit weet het medium Don Balon te melden.

Zo zouden de Ajcieden André Onana en Donny van de Beek zijn besproken. De Jong zou de Catalaanse grootmacht echter niet alleen op Ajacieden wijzen. Het Spaanse roddelmedium linkt ook Feyenoord-middenvelder Orkun Kökcü aan een transfer naar Barcelona. Er is al zat belangstelling voor de jonge Feyenoorder, maar ook het als favoriet geschaarde Arsenal heeft de deal nog niet weten af te ronden en dreigt zelfs af te haken.

Don Balón schrijft dat Kökcü in beeld is bij FC Barcelona, maar het is onduidelijk of de club hem nu al goed genoeg vindt voor een overstap. De Feyenoord-middenvelder zou nog geen definitieve keuze hebben gemaakt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *