‘Transferoorlog levert Feyenoord de absolute jackpot op’

Feyenoord lijkt zich deze zomer te kunnen gaan opmaken voor een uitgaande megatransfer. Er is namelijk een hele rits clubs geinteresseerd in middenvelder Orkun Kokcu. Dit weet het medium Estadio Deportivo te melden.

Het medium voorspelt een heuse biedingsoorlog bij De Kuip. Het is inmiddels wel algemeen bekend dat Orkun Kökcü al twee keer ‘nee’ heeft gezegd tegen een contractvoorstel van Feyenoord en dus lijkt de talentvolle middenvelder te gaan vertrekken.

Het lijstje met aanbidders is lang, want Chelsea, Arsenal, Real Betis, Sevilla, Atalanta Bergamo en AS Roma zouden hem op willen pikken. En daar kan technisch directeur Frank Arnesen van de Rotterdammers natuurlijk gebruik van maken.

Er is al een paar keer een streefbedrag genoemd, namelijk 25 miljoen euro, maar het is onbekend of dit ook het plafond is. Als de bovengenoemde clubs het daadwerkelijk tegen elkaar op gaan nemen, dan is één ding zeker: Feyenoord kan een megabedrag verdienen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!