‘Renato Tapia kan een interessante speler voor ons zijn’

Renato Tapia vertrekt deze zomer transfervrij bij Feyenoord. Er is belangstelling voor hem uit verschillende landen waaronder ook Amerika. LA Galaxy zou hem op haar lijstje hebben staan.

Guillermo Barros Schelotto, van Argentijnse komaf en trainer bij LA Galaxy, vindt Tapia in ieder geval wel een interessante optie voor zijn team. In een interview met het medium UCI Noticias vertelt hij: “Renato is een interessant speler. Hij is een speler die in elk team op de wereld iets kan bijdragen en waar hij ook speelt kan presteren.”

Schelotto vervolgt: “Ik ken hem doordat ik veel interessante wedstrijden kijk in de Copa America, Europa League en Champions League. Hij is een jonge speler die veel ervaring heeft met Europees voetbal. Het is een goede speler, dat zie je gewoon al op het moment dat hij bij een club tekent.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!