FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord-TD heeft mededeling voor kritisch supporters

Frank Arnesen de TD van Feyenoord is druk bezig met het samenstellen van de selectie voor het volgende seizoen maar erg goed loopt dat nog niet. Zo is het nog altijd niet gelukt dat de contracten van Leroy Fer, Orkun Kokcu en Eric Botteghin nog altijd niet verlengd.

Het wordt hoe dan ook een gekke transferzomer, zo weet technisch directeur Frank Arnesen ook wel. In het Algemeen Dagblad zegt hij: “Dat is zo. Ook de grote clubs in het buitenland hebben te maken met budgetten, ook die doen weinig tot niets nu. Dit wordt een abnormale transferwindow. Vrijwel niemand heeft geld, iedereen kijkt naar elkaar.” De fans van Feyenoord kijken echter naar de Deen: “Maar het is pas mei. Er zijn landen die de competitie nog af moeten maken. Ik snap dat de mensen denken: het voetbal ligt al weken stil, nu gaan we lekker spelers halen.”

Hij gaat verder: “Maar het duurt nog wel even voor we weer spelen. De selectie traint tot 14 juni. Dan krijgen ze een paar weken vakantie, afhankelijk van wat de UEFA beslist over het Europees voetbal en de KNVB over de start van de competitie hier.”

Begint oefenmeester Dick Advocaat al een beetje te zweten? “Ik zie Advocaat dagelijks, we praten over alles. We moeten zoeken naar spelers die we kunnen huren of transfervrije spelers. Dat is niet nieuw voor mij, ik heb in het verleden ook weleens bij clubs gewerkt waar eerst moest worden verkocht om budget te creëren. Advocaat weet dat we alles doen om de spelersgroep bij elkaar te houden en straks te versterken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *