FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Van Bronckhorst wil ooit trainer zijn in de Premier League’

Giovanni van Bronckhorst werkt momenteel in China bij Chinese Guangzhou R&F maar hij hoopt ooit nog werkzaam te zijn in de Engelse Premier League. Hij is zeer gecharmeerd van Man City-coach Pep Guardiola.

Na zijn vertrek bij Feyenoord werkte de voormalig linksback bij de City Football Group. Daar kreeg hij de kans om zich verder te ontwikkelen als trainer en zijn eigen filosofie te shapen. In een interview met Sky Sports News legt Van Bronckhorst uit hoe Guardiola, hoofdcoach van Manchester City, hem geholpen heef

“Hij was heel open en praatte altijd over de trainingssessies. Ik kon altijd meekijken en meepraten met zijn staf. De keren dat je hem in actie ziet, merk je dat hij echt een speciale coach is”, klinkt het complimenteus. “Pep is een coach die op jonge coaches ontzettend veel invloed heeft.”

In januari van dit jaar tekende de voormalig Feyenoorder in China. Hij hoopt ooit nog een keer in Engeland aan te slag te mogen. “De Premier League is voor mij de hoogste divisie. Het is mijn ambitie om er ooit te mogen werken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *