FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil Haps verkopen voor transferbudget’

Voordat Feyenoord enige aankopen kan doen moet er worden verkocht. Één van de namen die hiervoor in aanmerking komt is Ridgeciano Haps. Dit weet clubwatcher Martijn Krabbendam te melden. “Haps is een speler waar veel interesse voor is. Als Feyenoord gaat verkopen dan is hij zeker één van die spelers”, aldus de VI-journalist in Veronica Inside.

Volgens Krabbendam begint Dick Advocaat onrustig te worden richting volgend seizoen. De Feyenoord-trainer wil na deze crisis een gooi doen naar het kampioenschap, maar denkt dat er meer kwaliteit nodig is om structureel mee te draaien. Versterkingen blijken vooralsnog echter lastig haalbaar door de beperkte financiële ruimte.

Feyenoord zou Edgar Ié nog altijd willen behouden. Valentijn Driessen vindt dat onbegrijpelijk: “Je moet toch heel blij zijn als ze die Ié niet terug hoeven te nemen. Die kan er helemaal niks van.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *