FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord laat Joey Veerman weten dat het eerst moet verkopen’

Joey Veerman staat hoog op het lijstje van Feyenoord om deze zomer de selectie een impuls te geven. De Rotterdammers zouden aan zijn management hebben laten weten dat ze hem graag willen hebben maar dat er dan wel eerst moet worden verkocht.

Feyenoord Transfermarkt bericht: “Feyenoord heeft aan Joey Veerman en zijn management laten weten dat de club éérst moet verkopen, voordat de spelverdeler aangetrokken kan worden. De 21-jarige middenvelder van SC Heerenveen zegt de situatie geduldig af te wachten en blijft Feyenoords top transfertarget.”

Veerman is pas bezig aan zijn eerste seizoen in Friesland. De middenvelder hikte als speler van FC Volendam lang tegen ‘promotie’ aan, maar heeft deze stap zodanig snel gezet dat nu zelfs Feyenoord voor hem in de markt is. Ook Ajax werd al eens voorzichtig geopperd.

Het is maar de vraag of Feyenoord Veerman daadwerkelijk kan betalen. Onlangs grapte Heerenveen dat de middenvelder misschien wel tien miljoen euro moet kosten. Dat is wellicht overdreven, maar een fiks miljoenenbedrag lijkt wel degelijk nodig voor een deal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *