‘Dirk Kuyt heeft zijn staf voor volgend seizoen bij Feyenoord al compleet’

Volgens journalist Valentijn Driessen is het duidelijk wie er volgend seizoen voor de groep staat bij Feyenoord. Namelijk Dirk Kuyt.

Driessen deed in Veronica Inside eerst een onthulling over Saïd Bakkati, die Jaap Stam achterna gaat naar FC Cincinnati. “Bakatti wordt op handen gedragen in Rotterdam, Advocaat wilde hem er ook graag bijhouden. Hij wilde zelf ook blijven, maar in zijn contract stond dat hij weg kon. Hij vroeg aan Feyenoord wat het toekomstplan was”, aldus Driessen.

“Er werd hem een beeld geschetst dat hij dit seizoen kon blijven maar dat er daarna afscheid van hem genomen zou worden. Toen begon hij toch te twijfelen. Hij past niet in de toekomstige technische staf van Feyenoord”, aldus Driessen, die meer informatie heeft. “Dirk Kuyt volgt Advocaat volgend jaar op.”

Ook de rest van de volgende staf lijkt al rond. “Kuyt neemt Alfons Groenendijk mee als assistent, samen met Henrik Larsson. Plus John de Wolf dan, hij heeft een doorlopend contract.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!