‘Feyenoord-fans snappen niks van keuzes FIFA ‘Team of the Season’

Gisteren kwam het ‘Team of the Season’ uit van de Eredivisie van de populaire videogame FIFA 20. Opvallend is dat er helemaal geen Feyenoorder bij zat. Het ging daarna dan ook los op Twitter.

Steven Berghuis is namelijk niet geselecteerd voor het dreamteam van eredivisiespelers, terwijl de aanvaller dit seizoen goed was voor vijftien doelpunten en zeven assists. Voetbaltwitteraars uiten massaal hun onvrede op sociale media: Promes wel en Berghuis niet?!’, schrijft een voetbalfan.

Vooral de Feyenoord-fans zijn woest, aangezien er geen enkele speler van de Rotterdammers in het team geselecteerd is. Het gehele ‘Team of the Season’ bestaat uit: Marco Bizot, Denzel Dumfries, Daley Blind, Nicolás Tagliafico, Teun Koopmeiners. Fredrik Midtsjø, Donny van de Beek, Hakim Ziyech, Oussama Idrissi, Cyriel Dessers en Quincy Promes.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!