FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord meldt zich weer voor Bryan Linssen’

Feyenoord heeft de komst van Bryan Linssen nog altijd niet uit het hoofd gezet. Ze zouden zich vorige week namelijk weer hebben gemeld voor de vleugelaanvaller. Dit weet Voetbal International te melden.

De concurrentie voor Linssen is ondertussen wel fors toegenomen. Bundesliga-club Union Berlin en Premier League-middenmoter Burnley willen de 29-jarige aanvaller vastleggen. Dat zijn zowel sportief als financieel interessante opties. Bovendien ligt ook in Dubai een miljoenencontract klaar.

De onderhandelingen tussen Feyenoord en Linssen liepen eerder nog spaak om financiële redenen. Toch nam technisch directeur Frank Arnesen weer contact op, aangezien trainer Dick Advocaat de linksbuiten er dolgraag bij wil hebben. Sam Larsson werd immers verkocht en Luis Sinisterra staat nog tot eind dit kalenderjaar aan de kant met een blessure.

Volgens VI is het verschil tussen vraag en aanbod te overbruggen – als Feyenoord wil – maar ook de duur van het contract vormt een punt. De Rotterdammers bieden twee jaar, Linssen – die in oktober dertig jaar wordt – zet in op een verbintenis voor drie seizoenen. De deur staat echter op een kier, besluit het weekblad.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *