FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord belooft Dirk Kuyt het hoofdtrainerschap

Dirk Kuyt heeft met Feyenoord afgesproken dat hij in de toekomst hoofdtrainer wordt van de Rotterdammers. “Maar er is nooit afgesproken per wanneer dat zal zijn”, bevestigt technisch directeur Frank Arnesen aan Rijnmond.

Arnesen ziet in Kuyt een toekomstig hoofdtrainer van Feyenoord. “Hij is hard bezig het vak te leren en het is inderdaad de bedoeling dat hij op termijn trainer wordt. Die afspraken lagen er al voordat ik hier in januari begon. Maar ik sta daar ook achter. Ik heb zelf bij PSV meegemaakt dat Philip Cocu zo werd klaargestoomd en bij Feyenoord hebben ze goede ervaringen met Giovanni van Bronckhorst”, aldus Arnesen tegenover Rijnmond.

Arnesen vindt het ook nog te voorbarig om te stellen dat Kuyt na komend seizoen het stokje overneemt van Dick Advocaat. “Ik ben blij dat Dick Advocaat heeft bijgetekend en volgend seizoen zullen we uiteraard gaan praten over de toekomst. Als Advocaat stopt, heeft Kuyt zeker een streepje voor, maar dan gaan we uiteraard samen met de rest van de directie kijken wat het beste is voor Feyenoord”, zegt Arnesen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *