FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Ajax en Feyenoord kunnen Eredivisie-revelatie met korting krijgen’

SC Heerenveen hoopt deze zomer aanvaller Chidera Ejuke voor de hoofdprijs te verkopen maar voor de clubs uit de Eredivisie lonkt een riante korting. Volgens SCORENIgeria heeft SC Heerenveen de 22-jarige aanvaller een prijskaartje van tien miljoen euro gegeven.

De Friezen betaalden zelf al twee miljoen euro aan Valerenga IF en denkt vijf keer zoveel aan de Nigeriaanse dribbelaar te kunnen verdienen dankzij een contract tot medio 2023.

Ejuke heeft indruk gemaakt in zijn eerste seizoen voor Heerenveen. Er dreigt echter een tegenvaller voor de club. Heerenveen wil weliswaar tien miljoen euro verdienen aan een deal voor de Nigeriaan, maar moet door de crisis mogelijk genoegen nemen met zes tot zeven miljoen euro.

Ajax, Feyenoord en Olympique Marseille worden genoemd als kandidaten. Laatstgenoemde club zou zelfs tien miljoen euro willen betalen volgens eerdere geruchten, maar de zaakwaarnemer van Ejuke sprak dit bericht snel tegen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *