FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Robin van Persie geeft Feyenoord een transferopdracht’

Robin van Persie heeft Feyenoord laten weten dat ze Oguzhan Ozyakup moeten proberen te behouden. De middenvelder werd afgelopen winter gehuurd van Besiktas en het ziet er nu naar uit dat hij terug zal gaan keren.

Feyenoord-trainer Dick Advocaat heeft aangegeven Özyakup te willen behouden. Er is echter één probleem: de middenvelder heeft in Istanbul een jaarsalaris van twee miljoen euro. Door de coronacrisis blijft daar vermoedelijk 1,2 miljoen euro van over, maar dat is alsnog pittig in deze tijd.

Van Persie wil Özyakup echter graag langer in De Kuip zien. Turkse media citeren: “Ik ken Oguzhan al heel lang en ik geloof in zijn kwaliteiten. Feyenoord is bezig met een nieuwe structuur en spelers als Oguzhan zijn nodig om de chemie van het elftal te veranderen. Ik zal mijn best doen om hem te helpen.”

Van Persie moet echter rekening houden met een tegenvaller voor Feyenoord. Besiktas heeft aangegeven dat de geboren Nederlander in principe terug moet keren naar Turkije, waar hij een meerjarig contract heeft lopen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *