FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord opent onderhandelingen met Trabzonspor over Narsingh’

Feyenoord zou volgens diverse Turkse media in gesprek zijn met Trabzonspor over een transfer van Luciano Narsingh. Een paar dagen geleden werd Narsingh al gelinkt aan de Turkse club in relatie met Edgar Ié.

Volgens de meest recente geruchten uit Turkije, hoewel niet altijd even betrouwbaar, zou Trabzonspor de onderhandelingen inmiddels hebben opgestart. Yeni Akit Gazetesi maakt daar onder meer melding van.

Trabzonspor maakt een uitstekend seizoen door in de Süper Lig. Tot het stilleggen van de Turkse competitie ging de club samen met Istanbul Basaksehir aan kop, met drie punten voorsprong op Galatasaray. Narsingh moet de club volgend seizoen versterken op de flanken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *