“Dirk Kuyt heeft geen enkel cv als trainer”

Analist Johan Derksen vind het maar vreemd dat Dirk Kuyt de toezegging heeft gekregen om in de toekomst trainer van Feyenoord te worden. Dit zegt hij in een gesprek voor de camera’s van Veronica.

“De mensen moeten mij uitleggen waarom Dirk Kuyt heilig wordt verklaard in dit land”, begint de voetbalanalist. “Hij heeft een mooie voetbalcarrière gehad, hoor. Ik was verbaasd toen hij van FC Utrecht naar Feyenoord ging. Ik vroeg me af of hij het aankon, maar hij kon het aan. Maar bij Liverpool vroeg ik me dat ook af. Hij heeft zijn carrière bewezen dat hij ieder niveau aankan.”

Als trainer gaat het hem echter minder voor de wind. Kuyt werd volgens Derksen eerder weggestuurd als jeugdtrainer bij de Rotterdammers, omdat hij niet goed genoeg was. “Dit jaar zou hij Feyenoord O21 trainen, maar dat heeft hij niet gedaan. Misschien was hij bang dat het niet goed zou gaan, maar op basis waarvan maken ze van hem trainer van een topclub met ambities? Hij heeft geen enkel cv als trainer.”

“Het is geen toeval dat Dick Advocaat hem niet in z’n technische staf wil hebben. Als hij weer een geweldig jaar draait kunnen ze niet zeggen dat hij te oud is en weg moet. Dan blijft hij gewoon nog, want hij heeft het blijkbaar goed naar z’n zin bij Feyenoord”, aldus Derksen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!