FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord definitief verder zonder Rick Karsdorp

Rick Karsdorp zal volgend seizoen niet meer in het shirt van Feyenoord te bewonderen zijn. Dit zegt de voetballer zelf in een gesprek met de NOS.

Hij was dit seizoen verhuurd aan Feyenoord, maar ziet het niet zitten om nog een jaar in Rotterdam te spelen. “Ik wil er niet veel over zeggen, want ik heb veel ingeleverd om hier te komen. Ik wilde het plezier terugvinden en dat is zeker gelukt. Maar om dat nog een jaar te doen, dat is wel een verschil.”

Afgelopen zomer gaf AS Roma-oefenmeester Paulo Fonseca aan Karsdorp niet nodig te hebben. “Ik weet niet hoe hij er tegenover staat. Eerder heb ik aangegeven dat ik ervoor openstond om terug te gaan. Uiteindelijk heeft de coronacrisis veel veranderd. Er komt van alles voorbij. Als AS Roma mij terug wil hebben, zou ik daar vol voor gaan.”

Mochten de Italianen hem niet terug willen hebben, dan wil Karsdorp naar een gepaste oplossing zoeken. “Dan moeten we kijken naar een andere club. Als de clubs er uitkomen en ik ben daar tevreden mee, zou ik openstaan voor Feyenoord. Maar dat is niet het geval, denk ik. Dat heeft niet alleen met geld te maken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *