‘Dirk Kuyt zorgt nu al voor onrust in de Kuip’

Nu onlangs bekend is geworden dat Dirk Kuyt in 2021 het stokje van Dick Advocaat zal gaan overnemen groeit tegelijkertijd de onrust bij de Stadionclub. Dat is wat clubwatcher Mikos Gouka in ieder geval denkt.

“Want wat doet de top van Feyenoord als Dick Advocaat komend seizoen kampioen wordt? Of de beker wint en de voorronde van de Champions League bereikt? De mensen binnen Feyenoord zetten vol in op Kuyt”, begint Gouka.

“De commissarissen Toon van Bodegom en Sjaak Troost, hoofd opleidingen Stanley Brard en inmiddels ook technisch directeur Frank Arnesen. Kuyt is straks de hoofdtrainer van Feyenoord, al is het vreemd dat het nu al gaat over een seizoen na het komende seizoen. Dat zorgt voor onrust en juist Advocaat had die rust terug laten keren door zijn sterke prestaties..”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!