FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Joey Veerman heeft voorkeur voor transfer naar Feyenoord’

Het is geen geheim dat Feyenoord een oogje heeft op Joey Veerman maar ook Ajax denkt aan hem. Zelf lijkt de middenvelder van SC Heerenveen een voorkeur te hebben voor een vertrek naar Rotterdam.

“Als je ziet hoe snel hij al bij Heerenveen mee komt terwijl hij van Volendam kwam, dan zullen grotere clubs ook denken dat hij een groot aanpassingsvermogen heeft”, stelt VI-journalist Lentin Goodijk in FC Afkicken. “Ejuke is misschien de meest spectaculaire voetballer bij Heerenveen, maar ik heb het afgelopen seizoen eigenlijk het meeste genoten van Veerman.”

De Heerenveen-watcher ziet in Veerman een potentiële aanwinst voor Feyenoord. Volgens de geruchten is hij zelfs supporter van die club. “Ja, dat heeft hij ooit een keer verklapt. Ik denk niet dat hij een bod van Ajax zou afwijzen omdat hij voor Feyenoord is, maar als hij de kans krijgt om daar te spelen zou het heel mooi zijn.”

Toch kan een transfer naar De Kuip nog even op zich laten wachten. “Bij Feyenoord is er momenteel ook veel onduidelijk. Fer heeft nog niet verlengd. Kökcü gaat misschien vertrekken, daar is veel interesse voor. Dus ik kan me voorstellen dat hij dat sowieso even afwacht en Feyenoord kan hem alleen halen als ze iemand verkopen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *