‘Dick Advocaat ziet komst van Eljero Elia wel zitten’

Dick Advocaat zou het toejuichen als Eljero Elia weer terugkeert bij Feyenoord. De Rotterdammers waren in onderhandeling met Bryan Linssen maar dit liep op niets uit.

Clubwatcher Mikos Gouka refereert naar een jaar geleden. “Elia heeft zich vorig seizoen aangeboden en toen was Sjaak Troost duidelijk: ‘We hebben betere spelers, we hoeven hem niet, we hebben geen belangstelling'”, aldus de journalist van het Algemeen Dagblad.

Gouka vindt de naam Elia niet raar. “Nu is Larsson weg, Advocaat houdt wel van ervaren spelers en Haps is eigenlijk de enige linksbuiten die ze hebben. Feyenoord had eigenlijk ingezet op Linssen, je zou zeggen dat Elia een kandidaat moeten zijn, maar er is geen contact tussen Elia en Feyenoord.”

Wel denkt de clubwatcher dat er een lijmpoging nodig is. “Elia heeft wel heel vaak gezegd dat hij graag terug wil naar Feyenoord en de club in zijn hart zit, maar vorig jaar is er volgens mij wat geknapt.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!