‘Zelden iemand meegemaakt die zo onbetrouwbaar is als Dirk Kuyt’

Presentator Jack van Gelder is kritisch op Dirk Kuyt. Onlangs werd bekend dat de Katwijker volgend seizoen waarschijnlijk hoofdtrainer wordt van Feyenoord.

Van Gelder zet vraagtekens bij het besluit van Feyenoord en is kritisch op Kuyt. “We kennen Dirk Kuyt heel goed. Het is een hele aardige jongen, maar ik heb zelden iemand meegemaakt die zo onbetrouwbaar is als het om het nakomen van afspraken gaat. Hij belt bijvoorbeeld nooit terug. Dat is een vervelende karaktertrek van hem. Hij is verafgood door het laatste jaar waarin hij speelde. Advocaat wil hem gewoon niet in de buurt hebben. Hij zit te dicht op de spelersgroep.”

“Ik vind het belachelijk en denk dat er een denkfout wordt gemaakt”, vervolgt Van Gelder. “Feyenoord is een goede club die vier keer kampioen is geworden in dertig jaar, met alle respect. Ze denken dat het een topclub is, maar in de organisatie is het geen topclub. Dat is het grote probleem. Ze hebben een fantastische supportersschare, geweldige club, maar het is geen topclub.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!