‘Dick Advocaat haalt hard uit naar Jaap Stam’

Dick Advocaat heeft hard uitgehaald naar Dick Advocaat. De oefenmeester van Feyenoord heeft met verbazing gereageerd op een interview dat Stam heeft gepubliceerd. De trainer gaf daarin aan dat het succes van Feyenoord voor een groot deel aan hem te danken is. “Jaap Stam heeft bij Feyenoord één goede beslissing genomen en dat is door op te stappen bij de club”, aldus Advocaat tegenover Voetbal International, die er verder inhoudelijk niet op in wilde gaan.

Stam is het zelf eens met Advocaat dat het opstappen een goede beslissing was. “Maar waar het om gaat: wat ik heb gezegd, is absoluut niet persoonlijk bedoeld. Iedereen die mij kent, weet dat ik juist heel veel respect hebt voor wat Dick als trainer allemaal heeft gepresteerd”, zo geeft hij aan. “Het ging mij om het beeld dat is ontstaan. Alsof er voor Dick niks is gedaan bij Feyenoord. Punt is dat toen hij kwam, de spelers wat fitter waren en het instapmoment goed was. Dat is alles. Ik gun Dick dan ook al het succes met Feyenoord.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!