‘Orkun Kokcu krijgt belangrijk transfernieuws uit Londen’

De transfer van Orkun Kokcu naar Arsenal dreigt te gaan mislukken. De Londenaren zouden het namelijk financieel niet kunnen bolwerken. Dit weet het medium Metro te melden.

Arsenal heeft manager Mikel Arteta een belangrijke boodschap overgebracht. Door de coronacrisis en de beroerde prestaties voor de coronacrisis dreigt de Londense club een gigantisch geldbedrag mis te lopen. Arsenal moet zich noodgedwongen richten op transfervrije spelers en ruilspelers, maar grote aankopen zijn voorlopig uitgesloten.

Het woordje ‘voorlopig’ is daarbij wel van belang. Arsenal houdt er rekening mee dat Alexandre Lacazette of Pierre-Emerick Aubameyang deze zomer een transfer maakt voor vele miljoenen. Mocht dat doorgaan, dan komt er alsnog een budget vrij voor inkomende transfers. Het is niet bekend of Kökcü dan ook bovenaan het lijstje staat.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!