FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord dreigt Leroy Fer al na één seizoen kwijt te raken’

De kans is groot dat Feyenoord afscheid zal gaan nemen van Leroy Fer. De middenvelder staat namelijk voor een vertrek naar het Turkse Besiktas. Hij keerde een jaar geleden transfervrij terug in De Kuip na een periode bij Swansea City.

De middenvelder knokte zich in de basisformatie en groeide onder Dick Advocaat uit tot een belangrijke schakel. Feyenoord wil hem dan ook behouden, maar het verschil tussen vraag en aanbod is nog altijd groot.

Feyenoord dacht er nog uit te kunnen komen met Fer, maar de belangstelling van Besiktas dreigt roet in het eten te gooien. De Turken presenteerden al een lucratiever aanbod en hebben daar nu zelfs een schepje bovenop gedaan. Volgens journalist Ertan Süzgün is er een ‘significante progressie’ geboekt en lopen de onderhandelingen door.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *