‘Technisch directeur bevestigt naderend hoofdtrainersschap Kuyt bij Feyenoord’

Frank Arnesen de technisch directeur van Feyenoord heeft bevestigt dat Dirk Kuyt op termijn de nieuwe hoofdtrainer zal zijn van Feyenoord. Dit zei hij in een gesprek met RTV Rijnmond.

“Hij is hard bezig het vak te leren en het is inderdaad de bedoeling dat hij op termijn trainer wordt. Die afspraken lagen er al voordat ik hier in januari begon”, aldus Arnesen. “Maar ik sta daar ook achter. Ik heb zelf bij PSV meegemaakt dat Philip Cocu zo werd klaargestoomd en bij Feyenoord hebben ze goede ervaringen met Giovanni van Bronckhorst.”

Concreet is het echter nog niet en Arnesen is nu blij dat Dick Advocaat heeft bijgetekend als trainer. “Volgend seizoen zullen we uiteraard gaan praten over de toekomst. Als Advocaat stopt, heeft Kuyt zeker een streepje voor, maar dan gaan we uiteraard samen met de rest van de directie kijken wat het beste is voor Feyenoord”, zo geeft hij aan.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!