‘Feyenoord kan transferwens Advocaat niet bewerkstelligen’

Dick Advocaat wil erg graag Besiktas-huurling Oguzhan Ozyakup een seizoen langer in de Kuip houden maar het ziet er niet zonnig uit. De clubleiding van de Rotterdammers lijkt deze wens namelijk niet te kunnen inwilligen.

Özyakup werd in januari zonder optie tot koop overgenomen van de Turkse topclub. Naar verluidt heeft de geboren Nederlander zelf wel trek in een langer verblijf in De Kuip, maar het probleem is dat de overgang geheel afhankelijk is van Besiktas. In Istanbul wenst men voorlopig niet mee te werken.

Volgens Fotospor keert Özyakup terug naar Besiktas, tenzij er een hoog transferbedrag op tafel komt. Dat lijkt voor Feyenoord geen optie deze zomer. De middenvelder kan bovendien rekenen op een nieuwe kans onder trainer Sergen Yalcin van Besiktas, die hem als acht of tien als potentiële basisspeler ziet.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!