‘Feyenoord vindt nieuwe trainer voor de U21’

Rini Coolen moet aankomend seizoen de Feyenoord onder 21 onder zijn hoede gaan nemen. Dit weet de Telegraaf te melden.

“Feyenoord is in gesprek met Rini Coolen, nu hoofd jeugdopleiding bij het Noorse Rosenborg, voor de vacature van trainer-coach bij het nieuw te vormen elftal onder 21 jaar in de academie van de Rotterdamse club.”

De krant gaat verder: “Coolen heeft goede papieren voor die functie. Het elftal onder 21 jaar moet de brug gaan vormen tussen de jeugdopleiding van Feyenoord en het eerste elftal. Coolen is al bijna een kwart eeuw trainer in binnen- en buitenland en heeft een groot aantal jaren daarvan zelf als hoofdcoach gewerkt. Coolen (53) was begin deze eeuw ook enkele jaren hoofdtrainer bij FC Twente. Sinds twee jaar is hij werkzaam in het Noorse voetbal.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!