‘Arsenal gaat zich snel melden voor Orkun Kokcu’

Volgens Voetbal International ziet het er naar uit dat Arsenal zich op korte termijn zal gaan melden voor Orkun Kokcu. Trainer Mikel Arteta kent Kökcü al jaren, met name uit de scoutingsrapporten van Manchester City toen de Spanjaard daar als assistent-trainer werkte. Arteta wil een nieuw en vooral een jong en talentvol elftal gaan bouwen. Kökcü zou perfect in dat profiel passen.

Feyenoord wil zelf graag verlengen met Kökcü. De jeugdinternational van Turkije heeft nog een contract tot 2023. De middenvelder wil zelf ook graag verlengen, maar zag tot nu toe een contract voorgeschoteld krijgen dat lager is dan dat wat sommige bankzitters verdienen.

Volgens VI is een verkoop van Kökcü voor Feyenoord een serieuze optie, omdat het de transferinkomsten kan gebruiken om de selectie versterken. Trainer Dick Advocaat wil daarnaast verder met Eric Botteghin en Leroy Fer, maar met het tweetal is nog geen akkoord bereikt over een contract. Beide spelers willen financieel meer dan wat Feyenoord in de huidige tijd kan en wil bieden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *