‘Rini Coolen bevestigt gesprekken met Feyenoord over trainerschap’

Rini Coolen is in gesprek met Feyenoord om daar de nieuwe trainer van de onder 21 te worden. Dit heeft hij bevestigt tegenover het Algemeen Dagblad.

Coolen zit inmiddels zonder club omdat zijn contract bij Rosenborg BK niet verlengd zou worden. “De club en ik een paar maanden eerder echter afscheid van elkaar genomen. Ik ben dus beschikbaar voor een nieuwe uitdaging”, zo geeft hij aan.

Dirk Kuyt was in eerste instantie in beeld om de trainer van het nieuwe elftal te worden, maar bedankte. Ook Alfons Groenendijk had geen interesse voor die functie. Hoofd opleidingen Stanley Brard wilde René van Eck als nieuwe trainer, maar dat zag technisch directeur Frank Arnesen niet zitten.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!