FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dick Advocaat niet blij met berichten over Dirk Kuyt’

Dick Advocaat zou zich irriteren aan het feit dat hij volgens de media bezig is aan zijn laatste seizoen bij Feyenoord en in 2021 zou worden opgevolgd door Dirk Kuyt. Via diverse kanten lekte al uit dat over een jaar Dirk Kuyt voor de groep zal staan met Fons Groenendijk en Henke Larsson als assistenten. Volgens Advocaat is het een gebrek aan respect. VI meldt daarbij dat de trainer steeds meer voor zichzelf en zijn staf gaat kiezen.

Daarbij irriteert het bij Advocaat ook dat technisch directeur Frank Arnesen vooralsnog alleen spelers heeft gehaald om de Onder 21-ploeg te versterken. De Deen wil daar een winnende ploeg van maken met oog op eventuele doorstroming in de voetbalpiramide naar de Keuken Kampioen Divisie. Intern zou er nu sprake zijn van een tweedeling. De clubleiding heeft geen problemen met de berichten rondom Kuyt, terwijl Advocaat vreest dat deze berichten zijn ploeg het hele seizoen kunnen achtervolgen.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *