‘Dirk Kuyt gaat na zeventien jaar huwelijk scheiden’

Als we het medium Shownieuws moeten geloven dat zou Dirk Kuyt gaan scheiden van zijn vrouw.

Ze schrijven: “Er gaan al een tijdje geruchten over een huwelijkscrisis van het Feyenoord-icoon en zijn vrouw. Inmiddels blijkt het niet meer te redden. Dirk en Gertrude zijn nog niet officieel gescheiden, maar dit is wel het plan.” Het nieuwtje dook ook al op in het radioprogramma van Veronica Inside

Shownieuws heeft het management van de voormalig voetballer om een reactie gevraagd, maar tot op heden niet gekregen”, zo schrijft het medium. “Dirk en Gertrude zijn zeventien jaar geleden met elkaar getrouwd. In 2003 stapten zij in het huwelijksbootje. Samen hebben zij vier kinderen: Aidan Benjamin, Jorden, Noëlle en Roan Dirk.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!