‘Feyenoord heeft nu al grote spijt van transferblunder’

Het ziet ernaar uit dat Feyenoord deze zomer Leroy Fer gaat verliezen aan het Turkse Besiktas. Beide partijen komen er namelijk niet uit over het verlengen van zijn aflopende contract in Rotterdam.

De Turkse krant Aksam Spor schrijft vandaag dat de middenvelder wel een aanbieding van technisch directeur Frank Arnesen had liggen, maar klaarblijkelijk kon hij zijn aflopende contract in De Kuip alléén verlengen tegen een lager salaris, wegens de coronacrisis… Fer verdiende in het voorbije seizoen 800.000 euro in Rotterdam-Zuid, maar dat wilde de nummer drie van de Eredivisie niet langer ophoesten.

Nu is hij dicht bij een akkoord met Besiktas, dat hem naar verluidt één miljoen euro netto per jaar gaat betalen. Feyenoord heeft spijt en probeert de controleur ertoe te bewegen om toch te verlengen, maar het lijkt er sterk op dat Fer zijn zinnen nu gezet heeft op een transfer naar de Süper Lig.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *