‘Arsenal stelt transfer van Orkun Kokcu met een jaar uit’

Arsenal denkt erover na om de transfer van Orkun Kokcu naar de club met een jaar uit te stellen. Ze zien in hem de toekomstige opvolger van spelmaker Mesut Ozil.

Manager Mikel Arteta heeft al groen licht gegeven voor deze transfer, maar de 31-jarige Duitser heeft nog een éénjarig contract in Londen en er bestaat een kans dat hij omwille van zijn hoge salaris besluit om volgend jaar zijn transfervrije status te benutten.

De ‘Gunners’ moeten ondertussen rekening houden met een seizoen zonder Europees voetbal. Volgens de The Mirror gaat Arsenal wel proberen om Kökcü (19) deze zomer op te halen bij Feyenoord, maar de transfersom van ruim 25 miljoen euro kan een probleem worden als Özil blijft en het in crisistijd naast Europees voetbal grijpt.

Het Britse medium schrijft dat Kökcü vrijwel zeker naar Arsenal komt als de club Champions League-kwalificatie afdwingt. Mocht het bij Europa League blijven of zelfs helemaal niets, dan bestaat de kans dat de club Kökcü adviseert om nog een jaar bij Feyenoord te blijven en dan pas de stap te maken.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!