‘Phillipe Coutinho lijkt Feyenoord een grote dienst te bewijzen’

Arsenal heeft haar pijlen gericht op Feyenoord-middenvelder Orkun Kokcu maar Phillipe Coutinho zou de eerste keus zijn van The Gunners. Maar volgens het medium Goal moet de financiele voorwaarden dan wel gunstig zijn.

Dit seizoen wordt de Braziliaanse international door de Catalanen uitgeleend aan Bayern München, maar dat maakt geen gebruik van de optie tot koop ter waarde van 120 miljoen euro in de huurovereenkomst. Barça betaalde echter 140 miljoen euro aan Liverpool voor Coutinho en wil een aanzienlijk deel van dit aankoopbedrag terugverdienen.

Lukt het Arsenal niet om zijn doelwit los te weken, dan zullen de Londenaren zich vermoedelijk met een grote zak geld melden in De Kuip. Feyenoord wil naar verluidt 25 miljoen euro hebben voor de negentienjarige Turk en de Gunners kunnen dit in principe wel betalen, maar wachten dus af wat er gaat gebeuren met Coutinho. Overigens staat Kökcü er ook goed op bij clubs als Sevilla, Real Betis en Atalanta Bergamo, maar zij kunnen vermoedelijk niet voldoen aan de prijs die technisch directeur Frank Arnesen in zijn hoofd heeft.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *