FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Leroy Fer bereikt principeakkoord met het Turkse Besiktas’

Volgens het Turkse medium Aksam heeft Leroy Fer een principeakkoord weten te bereiken met Besiktas. Feyenoord dreigt dus de middenvelder met een aflopend contract kwijt te raken.

Ze hebben nog wel geprobeerd om Fer in De Kuip te houden. De Rotterdammers legden hem een contractvoorstel ter waarde van acht ton per seizoen voor, maar in Istanbul kan hij een beduidend hoger jaarsalaris opstrijken (ruim een miljoen). Het aanbod van twee jaar plus een optiejaar zou inmiddels zijn geaccepteerd.

Fer moet nog wel de medische keuring doorlopen in Turkije. Dat kan nog spannend worden gelet op zijn blessureverleden, maar Besiktas heeft goede hoop dat de Feyenoord-middenvelder volgend seizoen definitief in Istanbul actief is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *