‘Feyenoord meldt zich officieel voor Mark Diemers met meerjarig contract’

Feyenoord zou zich officieel gemeld hebben voor Mark Diemers. Dit weet Voetbal International te melden. Hij zou zelfs een meerjarig contract kunnen tekenen bij de Rotterdammers.

De interesse van Feyenoord komt niet uit de lucht vallen. Diemers staat al een tijdje op de scoutingslijst en ook trainer Dick Advocaat is gecharmeerd van de middenvelder. De 26-jarige verdeelt bij de Limburgers het spel en staat bekend om zijn goede traptechniek. De clubleiding van Feyenoord ziet met deze specifieke kwaliteiten in Diemers een welkome aanvulling op het middenveld.

Diemers zou de eerste aankoop voor het nieuwe seizoen kunnen worden, nadat eerder een poging de transfervrije Bryan Linssen vast te leggen mislukte. Intussen doet Feyenoord er alles om Leroy Fer en Eric Botteghin te behouden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *